Ff Ptv Business 9 συμβουλές για να αποφύγετε την απάτη κλειδαρά

9 συμβουλές για να αποφύγετε την απάτη κλειδαρά

Όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται, οι απάτες Κλειδαράς γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας. Οι κλειδαράδες στοχεύουν ιδιοκτήτες κατοικιών και αυτοκινήτων όταν βρίσκονται στην πιο ευάλωτη κατάσταση και έχουν απεγνωσμένη ανάγκη βοήθειας – σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και χρειάζονται άμεση βοήθεια.

Τις περισσότερες φορές πιστεύουμε ότι η αναζήτηση κλειδαρά στο διαδίκτυο είναι πιθανώς μια έξυπνη απόφαση. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να γίνουμε θύμα ψεύτικων ή απατεώνων κλειδαράδων που μιμούνται νόμιμους στους διαδικτυακούς καταλόγους. Η υπόθεση είναι ότι αυτοί οι ψεύτικοι κλειδαράδες υποδύονται τους ντόπιους κλειδαράδες και δεν έχουν καν τοπικό εργαστήριο. κλειδαρας πευκη Μερικές φορές αυτοί οι λεγόμενοι κλειδαράδες δεν είναι καν σωστά εκπαιδευμένοι και λειτουργούν μέσω τηλεφωνικών κέντρων εκτός πολιτείας.

Μερικά προσεκτικά βήματα που κάνετε μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια εταιρεία απάτης ή έναν ανεκπαίδευτο μιμητή.

1. “Τοπική” είναι η Λέξη-κλειδί

Κάντε την έρευνά σας εκ των προτέρων. Πάρτε καλό χρόνο και μην βιαστείτε με την αναζήτηση.
Εάν μια επιχείρηση κλειδαρά είναι εγγεγραμμένη με τοπική διεύθυνση, κάντε Google τη διεύθυνση και μάθετε εάν οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση είναι εγγεγραμμένη με την ίδια διεύθυνση.

Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε τις υπηρεσίες που απαντούν στο τηλέφωνο με οποιαδήποτε γενική φράση, όπως “Καλώς ήρθατε στις υπηρεσίες κλειδαρά”. Εάν αυτός που καλέσατε δεν θέλει να σας δώσει μια νόμιμη επωνυμία επιχείρησης, πρέπει να βρείτε άλλον κλειδαρά.

Δείτε επίσης αν οι εταιρείες χρησιμοποιούν οποιονδήποτε αριθμό “800” ή τοπικό αριθμό. Ο αριθμός “800” μπορεί να υποδεικνύει ότι ο κλειδαράς που καλείτε μπορεί να είναι τηλεφωνικό κέντρο υπεράκτιων.

2. Ελέγξτε την ταυτότητα και την άδεια χρήσης

Όταν ο κλειδαράς φτάσει στον προορισμό, είναι σημαντικό να ζητήσετε ταυτότητα, συμπεριλαμβανομένης άδειας κλειδαρά, όπου ισχύει.

Από όλες τις πολιτείες, μόνο δεκαπέντε από αυτές απαιτούν άδεια κλειδαρά, γεγονός που το καθιστά έγκλημα ή ακόμα και να διαφημίζεται ως κλειδαράς χωρίς έγκυρα διαπιστευτήρια. Ελέγξτε εάν η πολιτεία σας είναι μία από τις 15 πολιτείες στο Google.

3. Προσοχή στις χαμηλές τιμές

Να λαμβάνετε πάντα μια προσφορά στο τηλέφωνο πριν επιτρέψετε σε οποιονδήποτε τεχνικό να σας συναντήσει. Να είστε δύσπιστοι για κάθε κλειδαρά που παρέχει απίστευτα χαμηλή τιμή. Αυτές είναι σημαντικές κόκκινες σημαίες. Πάντα να ρωτάτε για το κόστος εργασίας, το κόστος έκτακτης ανάγκης καθώς και τις αμοιβές υπηρεσιών.

Ποτέ μην επιτρέπετε σε κανέναν να ξεκινήσει να εργάζεται στο σπίτι ή στο όχημα χωρίς να έχει πλήρη γνώση των δαπανών που θα μπορούσατε να κάνετε.

4. Καλύτερα να μην υπάρχουν κρυφές χρεώσεις

Είναι σημαντικό να ρωτήσετε εάν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις, ειδικά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Μια εταιρεία απάτης μπορεί επίσης να ισχυριστεί ότι η κλειδαριά στο σπίτι ή το όχημά σας είναι ξεπερασμένη και πρέπει να αντικατασταθεί. Θα σας χρεώσουν ένα χέρι και ένα πόδι για να αντικαταστήσετε την υπάρχουσα κλειδαριά με μια κλειδαριά που θα πουν ότι είναι κλειδαριά υψηλής ασφάλειας, αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια. Θα μπορούσατε να καταλήξετε να τους πληρώσετε για να αντικαταστήσετε την υπάρχουσα καλή κλειδαριά με μια φθηνή σε υψηλότερη τιμή.

5. Ζητήστε ταυτότητα οχήματος

Να προσέχετε πάντα το περιβάλλον σας. Σε περίπτωση που κάποιος φτάσει με όχημα χωρίς σήμανση και ισχυριστεί ότι είναι σε συγκεκριμένη εταιρεία κλειδαρά σίγουρα μην του επιτρέψετε να ξεκινήσει δουλειά. Οι νόμιμες εταιρείες κλειδαρά στέλνουν πάντα τους τεχνικούς τους σε ένα επισημασμένο όχημα με τα λογότυπα της Εταιρείας, αριθμούς τηλεφώνου και επώνυμα εργαλεία. Αυτό είναι ένα κάλεσμα για ευαισθητοποίηση.

6. Ζητήστε γραπτή εκτίμηση

Πάντα να ζητάτε μια γραπτή εκτίμηση. Αυτό θα σας καλύψει από κρυφές αμοιβές και πρόσθετες χρεώσεις εργασίας. Εάν ένας κλειδαράς διστάζει να σας δώσει μια υπογεγραμμένη γραπτή εκτίμηση, μην του επιτρέψετε να ξεκινήσει τη δουλειά. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν είναι αξιόπιστοι και θέλουν απλώς να βγάλουν γρήγορα χρήματα.

7. Η επιτόπια εκτίμηση πρέπει να αντιστοιχεί στη γραπτή εκτίμηση

Οποιαδήποτε έγκριτη εταιρεία κλειδαράς θα σας παράσχει μια λεπτομερή εκτίμηση κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας. Αυτό θα περιλαμβάνει το κόστος άφιξης, την εργασία καθώς και τα απαραίτητα ανταλλακτικά. Αυτή η εκτίμηση θα συνοδεύεται από την επιτόπια εκτίμηση. Οι κλειδαράδες που θέλουν να σας εξαπατήσουν θα αλλάξουν την εκτίμησή τους κατά την άφιξή τους προσθέτοντας επιπλέον κρυφές χρεώσεις ακόμη και πριν ξεκινήσουν οι εργασίες. Να είστε ασφαλείς από τέτοιους ανέντιμους παρόχους υπηρεσιών.

8. Πείτε «Όχι» στη διάτρηση και την αντικατάσταση

Οποιαδήποτε εταιρεία κλειδαρά προτείνει ότι η κλειδαριά πρέπει να τρυπηθεί ή να αντικατασταθεί είναι απάτη. Οι έμπειροι τεχνικοί κλειδαρά μπορούν να ξεκλειδώσουν σχεδόν οποιαδήποτε πόρτα. Αν θέλουν να τρυπήσουν την κλειδαριά, πείτε ένα ευθύ «Όχι». Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας εξαπατήσουν και να αναζητήσουν περισσότερα χρήματα. Όλες οι γνήσιες εταιρείες κλειδαρά εκπαιδεύουν τους τεχνικούς τους για να ξεκλειδώνουν σωστά οποιαδήποτε πόρτα.

9. Αποφύγετε τις συναλλαγές με μετρητά

Όλες οι γνήσιες εταιρείες κλειδαρά σάς δίνουν τη δυνατότητα να πληρώσετε με μετρητά, επιταγή ή/και πίστωση. Οποιαδήποτε εταιρεία επιμένει στις συναλλαγές μόνο με μετρητά αναζητά γρήγορα χρήματα και υπάρχει 99,99 τοις εκατό πιθανότητα να είναι απάτη. Αυτή είναι επίσης μια σημαντική ερώτηση που πρέπει να κάνετε εκ των προτέρων.