Διατηρώντας τα κοσμήματα ασφαλή μόλις ταξιδέψετε

Τον τελευταίο καιρό τα κοσμήματα σώματος έχουν αγκαλιάσει την άνοιξη τους. Λαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα από τους ανθρώπους, ειδικά μεταξύ των νέων γενεών. Όσο για τα στυλ, τα χρώματα, τα σχήματα και τα υλικά είναι ατελείωτα διαθέσιμα. Σε γενικές γραμμές, τα κοσμήματα σώματος χωρίζονται κυρίως σε δύο τύπους: τα κοσμήματα Χειροποίητα Βραχιόλια που τρυπούν και τα γούρια που δεν τρυπούν. Σήμερα, θα παρουσιάσω τα κύρια που σχετίζονται με τα τρυπημένα και τα μη τρυπημένα κοσμήματα.

Οι χάντρες και τα μενταγιόν δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από παλιά γούρια. Περισσότερο από πιθανό, παρατηρώντας βρείτε κουμπώματα που θα μπορούσαν να επαναχρησιμοποιηθούν. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η συσκευή αναπαραγωγής εξακολουθεί να λειτουργεί. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά παλιά κορδόνια και εξαρτήματα σκουλαρικιών για να χρησιμοποιήσετε ένα. Χειροποίητα Βραχιόλια από μερικά vintage κοσμήματα μπορεί να εμπνεύσει ένα σχέδιο για να αποκτήσει ένα νέο και προσαρμοσμένο είδος κοσμήματος.

Εάν ένα άτομο μπορεί να ψάχνει να αγοράσει κοσμήματα από το τοπικό κατάστημα της γειτονιάς σας, συγκεκριμένα που θα ανακαλύψετε ότι ο υπάλληλος είναι φιλικός, εξυπηρετικός και έμπειρος. Μην κάνετε μια προμήθεια εάν 200 δολάρια το μήνα δεν υπάρχουν φιλικά ή ίσως ο υπάλληλος των εντόμων δεν καταλαβαίνει το αρχικό πράγμα για τα κοσμήματα. Τείνε να μην πληρώνεις μόνο για το ίδιο το κόσμημα, αλλά και για την υπηρεσία που αξίζεις να λάβεις. Να είστε επιλεκτικοί όταν θέλετε να αγοράσετε πιο προηγμένα κοσμήματα.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ! Δημιουργώντας κοσμήματα, το κερί μέλισσας είναι ένα ικανοποιητικό προϊόν που χρησιμοποιείται για να δαμάσει φριζαρισμένο σπάγκο. Απλώς τρίψτε λίγο στον σπάγκο και θα έχετε επίσης ομοιόμορφη εμφάνιση σε χρόνο μηδέν.

Υπάρχει πραγματικά μια Χασιδική και Σεφαραδίτικη συνήθεια να αραιώνουν το κρασί με λίγες σταγόνες νερό πριν από το Kiddush. Αυτό το έθιμο είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι στα χρόνια που πέρασαν το Jewish Shop το συγκεκριμένο δυναμικό κρασιού ήταν δυνατό να το πιείτε χωρίς να το αραιώσετε.

Θα βγάλετε χρήματα με παλιά κοσμήματα πουλώντας τα σχετικά. Ορισμένοι ιστότοποι θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να εμπορεύονται πολύτιμα μέταλλα που χρησιμοποιούνται συνήθως για την κατασκευή μπιζού. Ίσως αγοράσατε ένα κόσμημα από πολύτιμο μέταλλο σε προσβάσιμα προϊόντα.. Ίσως, να μην το φοράτε πλέον και να πηδάτε στην Judaica ακριβώς πώς μπορείτε να το πετάξετε. Πωλώντας το διαδικτυακά, κάποιος άλλος κατασκευαστής μπορεί να το αγοράσει και για να φτιάξει ένα πιο σύγχρονο μοντέλο κοσμήματος.

Καθώς τα κοσμήματα Pandora είναι ασημένια, πολλοί πιστεύουν ότι το ασημί γυαλιστικό μπορεί να είναι χρήσιμο στον καθαρισμό κοσμημάτων με τη μάρκα. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Η χρήση υγρού ασημένιου βερνικιού καθαρίζει εντελώς τα ασημένια κοσμήματά σας είναι εντελώς λάθος. Το να κάνετε like θα μπορούσε να προκαλέσει πολλούς τραυματισμούς και αυτό κάνει ακόμη και τα κοσμήματά σας να μοιάζουν με παλαιωμένα εμπορεύματα. Στην πραγματικότητα, τα κοσμήματα Pandora είναι φτιαγμένα για να δείχνουν λίγο γερασμένα και αν φορεθούν για λίγο, μπορεί ακόμη και να ξεθωριάσουν και να μοιάζουν με ρετρό. Είναι αρκετά συνηθισμένο.

Έχω κοιτάξει τον ρομαντισμό; Ένα δώρο κοσμήματος από έναν άντρα μπορεί να έχει πολύ νόημα μαζί με την κυρία, τόσο πολύ που σίγουρα θα ήθελε να το χρησιμοποιεί όλη την ώρα. Διατηρεί τις σκέψεις τους από περίπτωση σε περίπτωση και ακριβώς αυτό που μοιράζονται τα δύο άτομα.