Ήχος αυτοκινήτου: 4 τρόποι για να έχετε αυτή την ατμόσφαιρα του Αγίου Βαλεντίνου στο αυτοκίνητό σας

Ναι, είναι ήδη ο μήνας της αγάπης. Σε λίγες μέρες από τώρα, ζευγάρια από παντού θα αρχίσουν να μπερδεύονται με κάθε σύντροφό τους για να γίνουν μέρος αυτής της παγκόσμιας γιορτής – της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Σε αντίθεση με αυτό που αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει όχι μόνο την αγάπη και τον ρομαντισμό. Το πιο σημαντικό, είναι μια αγάπη γιορτής – και η αγάπη έχει πολλά πρόσωπα. Θα μπορούσε να είναι η αγάπη σας για την K-Pop, η αγάπη για τις τέχνες, η αγάπη για τη μόδα, η αγάπη για το περιβάλλον ή μπορεί να είναι η αγάπη σας για τα αυτοκίνητα που μπορείτε να γλεντήσετε! Όσον αφορά το τελευταίο, τι έχετε κάνει για να δείξετε τον ενθουσιασμό σας για τα αυτοκίνητα πρόσφατα; Είναι νέο αξεσουάρ αυτοκινήτου, εγκατάσταση ήχου αυτοκινήτου ή αντικατάσταση καλύμματος καθίσματος; Λοιπόν, έχετε ακόμα λίγες μέρες για να δείξετε στον καλύτερο φίλο ή την κοπέλα σας (το αυτοκίνητό σας) λίγη αγάπη.

Υποβληθείτε σε αυτόματη συντήρηση

Πόσο συχνά φέρνετε το αυτοκίνητό σας αρωματικα αυτοκινητου στο συνεργείο επισκευής ή στο πλησιέστερο κατάστημα αντιπροσωπείας αυτοκινήτων; Πριν τρεις μέρες? Την προηγούμενη εβδομάδα? Κάποιους μήνες πριν; Τεχνικά, καθώς τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο σύγχρονα αυτές τις μέρες, γίνονται επίσης όλο και πιο επιρρεπή στην πιθανή σύλληψη κάποιων μηχανικών προβλημάτων – σαν να είναι ένα είδος ασθένειας. Το να υποβάλλονται τα αυτοκίνητά σας σε αυτόματη συντήρηση κάθε τόσο σας δίνει ένα πλεονέκτημα από το να ξοδέψετε πάρα πολλά για απροσδόκητες και ξαφνικές επισκευές αυτοκινήτου. Σκεφτείτε το ως την ετήσια ιατρική εξέταση που πρέπει να κάνετε για να παρακολουθείτε πού σας οδηγεί η γενική υγεία σας. Η μόνη διαφορά είναι ότι η αυτόματη συντήρηση γίνεται περισσότερες από μία φορά το χρόνο. Κρατά την καρδιά του αυτοκινήτου σας να χτυπά! Διατηρήστε το σε καλή κατάσταση.

Ενισχύστε το άρωμα

Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη αίσθηση που προκαλεί το καλό άρωμα σε όλους όσους έχουν λειτουργικές οσφρητικές αισθήσεις. Κουνάς το κεφάλι σου εκεί; Σημαίνει ότι συμφωνείς. Ναι, τα οσφρητικά μας νεύρα είναι πολύ ευαίσθητα και έχουν τη δύναμη να σβήνουν και σε μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα το σώμα σας είναι διαθέσιμο να δώσει. Αυτόν τον μήνα αγάπης και για τον υπόλοιπο χρόνο, κάντε το αυτοκίνητό σας έναν αρωματικό χώρο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα. Για αυτό είναι απαραίτητος ο τακτικός καθαρισμός. Μια συμβουλή, μην επενδύσετε σε πολύ φανταχτερό αποσμητικό χώρου, καθώς προκαλούν ναυτία σε κάποιους. Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με το απαλό, φρέσκο ​​άρωμα.

Δοκιμάστε τον ήχο

Όπως κάθε άλλη ομάδα παραγωγής που διοργανώνει συγκεκριμένες εκδηλώσεις και προγράμματα, κάνει πάντα μια τεχνική δοκιμή πριν συμβεί ένα πραγματικό γεγονός μπροστά στα ίδια τα μάτια του κοινού που θέλουν να διασκεδάσουν. Πριν από τη μεγάλη μέρα, δοκιμάστε το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας για να βρείτε ελαττώματα και εξαρτήματα που χρειάζονται αντικατάσταση. Μάθετε εάν είναι απαραίτητες ή όχι νέες εγκαταστάσεις ήχου αυτοκινήτου. Εξάλλου, δεν μπορείς πρακτικά να επιβιώσεις του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς καλή μουσική.